Επισκευή παρμπρίζ
Επισκευή Παρμπρίζ
Στην AUTOGLASS SERVICE η επισκευή του εμπρόσθιου κρυστάλλου μπορεί να γίνει άμεσα, αξιόπιστα και με χαμηλό κόστος.Το εμπρόσθιο παρμπρίζ αποτελεί ...
Περισσότερα
Αντικατάσταση παρμπρίζ
Αντικατάσταση Παρμπρίζ
Όταν τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει, οι ειδικοί της AUTOGLASS SERVICE αναλαμβάνουν να σας αλλάξουν τα κρύσταλλα!Πρωταρχικός στόχος των έμπειρων ...
Περισσότερα
Αντικατάσταση πλαϊνού κρυστάλλου
Αντικατάσταση πλαϊνού κρυστάλλου
Σε αντίθεση με το εμπρόσθιο παρμπρίζ, τα πλαϊνά κρύσταλλα των αυτοκινήτων όταν χτυπηθούν θρυμματίζονται. Για να μην μείνει το όχημα εκτεθειμένο, η ...
Περισσότερα
Αντικατάσταση οπίσθιου κρυστάλλου
Αντικατάσταση οπίσθιου κρυστάλλου
Αν υποστεί ζημιά το οπίσθιο κρύσταλλο ενός οχήματος, δεν υπάρχει δυνατότητα επιδιόρθωσης αφού αυτό διασπάται σε μικρά θραύσματα. Πρέπει λοιπόν το ...
Περισσότερα

 Όσα προτείνουν οι ειδικοί της AUTOGLASS SERVICE για την ασφάλεια του οχήματός σας αλλά και τη δική σας:

1) Κάνουμε αλλαγή ελαστικών ή υαλοκαθαριστήρων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα εντελώς ξηρά ελαστικά δημιουργούν στο παρμπρίζ ψιλές αμιχές που το αντιλαμβανόμαστε το βράδυ με ισχυρή διάθλαση.

2) Χρησιμοποιούμε συνδυασμό αντιπαγωτικού με καθαριστικού υγρού πάντοτε στο δοχείο πλύσης του παρμπρίζ.

3) Με την έναρξη βροχής πρέπει να ξεπλένουμε με άφθονο νερό το κρύσταλλο ώστε να απομακρύνουμε μικροσώματα και σκόνη. Εάν δεν απομακρυνθούν άμεσα από το κρύσταλλο θα λειτουργήσουν σαν σμυρίδι καταστρέφοντας την επιφάνεια.

4) Δεν χρησιμοποιούμε ξύστρες ή ζεστό νερό για την απομάκρυνση πάγου από τα κρύσταλλα. Με τις ξύστρες χαράζουμε την επιφάνεια και με το ζεστό νερό δημιουργούμε θερμικό σοκ και σπάσιμο του κρυστάλλου. Πριν ή μετά μπορούμε να ψεκάσουμε την γυάλινη επιφάνεια με ειδικά αντιπαγωτικά σπρέι.

5) Κρατάμε μεγάλη απόσταση από αυτοκίνητα μεγάλου όγκου ή προσπερνάμε γρήγορα. Υπάρχουν πολλές μικρές πέτρες σφηνομένες στα πέλματα και ο κίνδυνος να πεταχτεί πέτρα και να σπάσει το κρύσταλλό μας είναι υψηλός.

6) Δεν σκουπίζουμε ποτέ με γυμνό χέρι εσωτερικά το κρύσταλλο. Το ανθρώπινο σμίγμα σε συνδυασμό με τις σκόνες δημιουργούν σκιές με υψηλή διαθλαστικότητα.

7) Η κακή συνήθεια να αφήνουμε  αντικείμενα αξίας  στα καθίσματα ή σε εμφανή σημεία μέσα στο αυτοκίνητο ίσως αποβεί μοιραία. Μέσα στην πόλη οδηγούμε πάντα με κλειδωμένες τις πόρτες. Η γρήγορη κλοπή «hit and run» είναι συχνό φαινόμενο στα μεγάλα κέντρα.

8) Δεν αφήνουμε ποτέ σπρέι και αναπτήρες στο ταμπλό του οχήματος. Προκαλούνται εκρήξεις και αναφλέξεις ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κοινοποίηστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn